14 april 2009

Att bejaka och njuta

En av fördelarna med att ha uppdrag inom idrotten är att man får var med på en del festligheter. I min “tidigare” karriär som anställd fick jag uppleva middagr, tal och annat trevligt. Inte alltid med så mycket känsla men ändå kul.

I mitt uppdrag som matchdelegat för Svenska Fotbollförbundet hade jag igår förmånen att var en del av mycket känsla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Premiärmatchen på Swedbank Stadion kan när det gäller känsla hävda sig i många sammanhang. Den längtan som hemmasupportrarna haft efter en ny och ändamålsenlig arena var äntligen över.

Om vi tillåter oss kan vi alla medverka till att skapa liknande atmosfärer i vår egen lilla idrottssfär. Genom att indentifiera vår egna drivkraftter kan vi söka bekräftelser i stor och smått, allt från egna framgångar till att dela andras. Detta kräver dock en öppenhet och generositet som vi ibland glömmer bort i allt jäktet för att lösa de dagliga bekymren. Stanna upp, lyssna och njut. Allt finns där – det gäller bara att bejaka det. Som på Swedbank Stadion i går!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer:

Ola sa...

Malmö kan, med rätt ledning och mål, bli ett storlag i Europa igen. Pengarna finns, supportrarna har alltid funnits och nu finns också arenan. Undra bara vad som saknas?

Unknown sa...

Hej Ola, tack för kommentaren.
Några saker som ofta lägger hinder i vägen får framgång är bristande kvalitet på organisation, spelare och ledning. Hur det är i MFF fallet får väl var och en bedömma.

Bookmark and Share