20 februari 2009

Äntligen RF!

Så tycker jag att RF äntligen uttalar sig med kraft. Innan har man i olika frågor försökt hålla så många dörrar som möjligt öppna. Ordförande Karin Mattsson Weijber deklarerar svensk idrotts syn på den inställda Davis Cup-matchen.

Så länge inte den svenska regeringen eller det internationella samhället väljer att bojkotta Israels folkmord ska inte svensk idrott göra det!

Låt de som är folkvalda driva frågan. Väljer de sedan att inte göra det måste de få stå till svars i september 2010! Men tyvärr är det förmodligen bara de politiska huliganerna som väsnas nu för att inte agera vid kommande val.

Det är ju befriande att Malmöpolisen inte har något emot att matchen spelas. Om fritidsnämnden inte själva klarar av att organisera “den inre säkerheten” kan de ju fråga Malmö FF hur det ska gå till. De hanterar liknande frågor vid 15 allsvenska hemmamatcher!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Malmöpolisen har ju effektiva sätt att hantera problem på så som verbala attacker och sterilisering. Men dom kanske inte skickar den styrkan till DC-matchen.
Jag håller med dig, fast jag själv är politiker anser jag att matchen ska spelas. Det var inte dom israeliska tennisspelarna som bombade Gaza.

Unknown sa...

Tack för Din kommentar Ola.

Hoppas bara fler politiker blir lika klarsynta som Du.

Bookmark and Share